Catering och plockmat - stort som smått, alltid gott
Välj mellan färdiga bufféer eller plocka ihop din egen meny. Minimiantal 10 personer. Längst ner på sidan har vi samlat tips och viktig information om portioner, leveransmöjligheter m.m. För beställning eller förfrågan, använd gärna kontaktformuläret till höger. Du hittar övriga kontaktuppgifter under fliken contact.
Lapplandsbuffé 325 kr
Svampsoppa med svamp från Auktsjaur
Grillat älginnanlår med lingonkräm, ugnsbakade rotfrukter
Rökt renstek med creme fraiche, serveras på knäckebröd
Rökt röding från Västerbotten, serveras med hjortron
Lufttorkad skinka från Norrbotten, melon
Brioche med Västerbottensost
Lingon- eller blåbärstryffel, bären från Glommersbär
Smör och brioche med Västerbottensost ingår.
Förrätter
Skaldjursbakelse 100 kr
Capresesallad 100 kr
Västerbottensostpaj med romsås 125 kr
Varmrätter
Fläskfilé sous-vide med bearnaisesås 215 kr
Helstekt ryggbiff, grönpepparsås, primörer 260 kr
Kycklingbröst fyllda med mozzarella
och soltorkade tomater, dragonsås 215 kr
Desserter
Panna cotta med blåbär 90 kr
Lingonparfait 90 kr
Husets vaniljglass med varma hjortron 120 kr
Välj ett tillbehör (ingår i varmrätterna ovan)
Potatisgratäng & sallad
Potatissallad på rostad potatis, smaksatt med dijonsenap
Ugnrostade rotfrukter med grönkålspesto
Potatiskaka (tillägg 20 kr/pers)
Fiskbuffé 275 kr
Skagenröra, serveras i små glas
Gubbröra på knäckebröd
Liten portionspaj med Västerbottensost
Gravad lax med hovmästarsås
Varmrökt lax med hjortronsås
Husets inlagda sill
Kokt potatis
Vaniljpanna cotta med blåbär
Smör och hembakat bröd ingår
Plockmat på pinne 25 kr
Ost, oliv och vindruva
Tomat, basilika, fetaost
Laxboll rullad i gräslök
Plockmat i glas 35 kr
Skagenröra med tunnbröd
Laxröra med fröknäcke
Caesarsallad med minigrissini
Röror på/till bröd 25 kr
Fetaost med grillad paprika på surdegsbröd
Rödbetskräm och Brie på grovt bröd
Pepparrotskräm, paprika och färskost i tunnbrödsrulle
Ädelost och morotsmarmelad på kex
Pesto- och soltorkade tomater, på surdegsbröd
Petit choux fylld 30 kr
Laxröra med citron
Rökt lamm, creme fraiche, philadelphiaost
En normal bufféportion är ca 500 gram. Kött och fisk ca 150 gram och tillbehör 250 –350 gram. Det går oftast mindre mat till lunch än vid en middagsbuffé. Flera av smårätterna kan med fördel serveras i glas, på sked eller bröd. |
Catering hämtas och återlämnas på Flygplatsrestaurangen eller levereras enligt överenskommelse. Ni har möjlighet att hyra porslin, t ex tallrikar, glas och bestick. Skadat eller förekommet porslin och annat flergångsmaterial debiteras med inköpskostnad.